در راستای سلسله نشست‌های «کمک به حل مشکلات کشور»، دو نشست تخصصی در دانشکده‌های الهیات و اقتصاد دانشگاه علامه طباطبائی، دوشنبه 17 آبان ماه 95، برگزار می‌شود.

به گزارش عطنا، گروه بانک‌داری دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه، روز دوشنبه 17 آبان ماه، نشست تخصصی «نقد و اصلاح پیش‌نویس لایحه قانون بانک مرکزی جمهوری اسلامی» برگزار می‌کند.

اعضای این نشست دکتر محمد اسماعیل توسلی، عضو هیئت علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبائی، دکتر صمد عزیزنژاد، مدیر گروه بانکداری مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، دکتر حسین بازمحمدی، مشاور بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران هستند.

این نشست روز دوشنبه 17 آبان 95 از ساعت 12 الی 13:30و در محل سالن شماره 3 دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می‌شود.

neshast-naghd-o-eslah-pishnevise-layehe-ghanun

همچنین نشست تخصصی «راهکارهای مهجوریت‌زدایی از قرآن در نظام آموزش عالی کشور» با حضور دکتر احمد آکوچکیان، دکتر محمد کاظم شاکر، دکتر محمدعلی لسانی فشارکی روز دوشنبه 17 آبان ماه در سالن 307 دانشکده الهیات دانشگاه علامه طباطبائی واقع در طبقه سوم این دانشکده برگزار می‌شود.

گفتنی است، ساعت برگزاری این نشست، 10 الی 12 روز دوشنبه و دبیر علمی آن دکتر عباس اشرفی است.

neshast-rahkar-mahjuriyat